Usluge

Uredski pribor

Termo role

Termo etikete

Projekt zona d.o.o nudi sve na jednom mjestu. Široki asortiman naših proizvoda obuhvaća originalne, zamjenske i reciklirane tonere renomiranih svjetskih proizvođača, te veliki izbor termo rola za printere namijenjenih fiskalnim uređajima bankomatima, POS uređajima, parkirnim naplatnim uređajima, kladomatima.

Upečatljivi promotivni materijali najbolji su način da ostavite dobar dojam na svoje poslovne partnere, a Projekt zona d.o.o. nudi veliki izbor poput olovki, upaljača, majica, USB stickova, covera za mobitele i raznih privjesaka.

Uštedite vrijeme i novac, te se posvetite svojoj osnovnoj djelatnosti, a svu brigu vezanu uz nabavu uredskog materijala prepustite našem stručnom timu. U ponudi je i najam printera priznatih svjetskih prozvođača koji će vam omogućiti kvalitetan ispis svih potrebnih formata i u svim bojama.

Prateći najnovije trendove i zadovoljavanjem visokih standarda pružamo potpunu uslugu na području tiska. Tako nudimo UV inkjet tisak na gotovo sve materijale i podloge, od upaljača, kemijskih olovaka, pa do mobitela, privjesaka i USB stickova.

Najveća prednost digitalnog tiska su povoljna cijena i brzina kod malih naklada te personalizacija tiska, a Projekt zoni d.o.o. pružit će vrhunsku kvalitetu vaših vizitki, letaka, brošura, plakata, knjiga. Obratite nam se s punim povjerenjem i po pitanju tiska velikih formata, bilo da se radi o ceradama, prozorskim grafikama ili mesh, backlit i PVC folijama. Kompjuterski ćemo izrezati folije te ih aplicirati na vaše izloge i vozila.